Sponsors

 

De volgende fantastische organisaties en lieve mensen hebben Schooltuin de Wielewaal mede mogelijk gemaakt:

Financiers Europeese Gemeenschap (EU) – Europees Landbouwfonds investeert in zijn Platteland,  Leader,  Gemeente Nijmegen

Sponsoren Dirk Oomen –landschapsarchitect,  De Bolster,  De natuurwinkel, Waterschap Rivierenland,  Staatsbosbeheer, Het Molentje

Vrijwilligers Bewonerscommissie Ooijse Schependom , Wim Reijnen, Barton Arnts

Maatschappelijke Meerwaarde: elk jaar in november wordt er op het ROC bij het station een ‘beurs’ georganiseerd waar bedrijven  en maatschappelijke organisaties elkaar kunnen ontmoeten en helpen.

In 2013 kregen we van de gemeente Wijchen twee tuinbanken waar we nog steeds veel plezier ban hebben. in 2014 kregen we van woninbouwvereniging Standvast een tweedehands keukenblok, waar we binnenkort in onze schooltuinschuur veel plezier  van zullen hebben.  In 2016 is de naam veranderd in ‘Njmeegse Uitdaging’, en de ‘beurs’ was dat jaar in Groesbeek.

In 2016 kregen we van Henk-Jan en vriend ijsboer Jeroen vele meters geplasticifeerd gaas en gaas en verzinkt dubbeltjesgaas. Ook 36 weidepalen mogen we als eigendom bijschrijven. Daarnaast twee composttonnen, maar die staan in Persingen om de kleine compostfabriek draaiende te houden.

Veel dank!

Zo zie je maar, we kunnen van alles gebruiken……

 

logo EU logo gem Nijm
logo Groen en Doenlandwaardlogo
logo prov Gelderland logo rabo

logo sve logo univé